Onze artisanale honing, 100% natuurlijk. Gemaakt door onze bijen, speciaal voor jou!

Contacteer ons
Bee&Me plank met honing, kaas en vijg

Onze trouwe bijdragers

Hoe onstaat onze honing?

Honing heeft als oorsprong de nectar van bloemen, Word door de bijen omgevormd tot honing.

Dit omvormen gebeurt door toevoeging van kliersappen en vervolgens het indrogen tot een vochtgehalte van maximum 20%. De imker slingert die honing en laat hem rijpen tot een creme of levert hem vloeibaar, afhankelijk van de soort.

Lees er meer over op onze wiki

Onze 100% natuurlijke en artisanale producten

Honing

Hier vind je verse en ambachtelijke honing zonder toegevoegde suikers of bewaarmiddelen. Wij werken op ambachtelijke wijze wanneer we de honing verwerken in glazen potten om tot bij u te brengen zo dat je kan genieten van een heerlijk potje verse honing .

Onze producten

Producten met honing

Producten met honing vind je een gamma van Huidverzorging. Zeepjes .Shampoo. Bonbons. Dranken en choco. overal word honing gebruikt als smaak te geven of als genezing en verzachting. Honing kan op tal van manieren gebruiken en is bovendien gezond .  

Onze producten

Diverse

Bij diverse vind je zo een beetje van alles heb je even geen idee voor een cadeau te kiezen dan zal je zeker iets vinden dat uniek is. Er zijn ook leuke geschenkpakketten te verkrijgen en bloemenzaden enz. kom eens een kijkje nemen

Onze producten

Promoties van de week

Wenst u meer informatie?

Wenst u iets bij te leren, bent u geïnteresseerd in onze manier van werken of heeft u nog vragen over één van onze bijzondere producten? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met plezier verder en misschien steek je er nog iets van op!

Neem contact met ons op
Call-to-Action icoon
Bee&Me Logo

Bevestig uw leeftijd

Bepaalde producten op onze webshop mogen enkel aangekocht worden door personen van +18 jaar.

Nee, ik ben nog geen 18 jaar.